Aastalõpp saabub kontserdilainel!

Üks lõppeva (muusika-)aasta läbivamaid märksõnu on meiegi jaoks kahtlemata olnud laulupidu. Talvel-kevadel veetsime aega eelproovides, suvel tulime laulukaare alla kokku ning nüüd on meil võimalus aasta jooksul toimunud tormilisele eluvoolule tagasi vaadata ning põimida sündmustekanga niidid kokku just nimelt laulupeolugudega!

Reedel, 29. detsembril kl 19 toimub Eesti Rahva Muuseumis Kristiina Ehini ja Silver Sepa aastalõpukontsert, kus meie esituses kuuleb valikut laulupeolaule, mis on loodud nende endi ning Ly-Seppel Ehini sõnadele – lisaks sellesuvise noortepeo “Püha on maa” repertuaarile paneme üheskoos kõlama midagi juba möödunud laulupidude varalaekast ning lisaks võib kuulaja kohapeal avastada veel põnevaid üllatusi…

TÜS ei astu sel kontserdil üles aga sugugi üksi: kontserdi erikülaline on Aasta ansambel Naised Köögis. Kitarrimaagiat teeb Andre Maaker, vaatemängulumma lisavad visuaalkunstnik Okeiko ja valguskujundaja Rene Liivamägi, kõlavad ka Kristiina Ehini ning Ly Seppel-Ehini luuleread.

Kontserdist on võimalik pileti ostmisel osa saada nii kohapeal kui veebiülekande vahendusel. Veeda mõnusalt hubane aastalõpp tuttavate ja veel tundmatute laulude keskel ning soeta pilet siit: https://fienta.com/et/kristiina-ehini-ja-silver-sepa-aastalopukontsert-ermis-51695

Kontserdi üritus Facebookis: https://fb.me/e/70HxrfXCP