Helen Allikvee kooridirigeerimise magistrikontsert Taevataladel

27. mail kell 19.00 annab Tartu Jaani kirikus enda kooridirigeerimise magistrikontserdi Helen Allikvee, kelle käe all astuvad üles Tartu Üliõpilassegakoori kõrval ka Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia koor, Kammernaiskoor Musamari, Tartu Keelpillikvartett, Sven-Sander Šestakov (klaver) ja Marion Selgall (vokaal). Elekroonilisi võnkeid edastab Rebeca Žukovitš.

Esitlusele tuleb palasid Gjeilo, Kõrvitsa, Uusbergi, Žukovitši jt sulest.

Kes magistrikontserdile ei jõua, seda ootame 28. mail kell 16.00 hoopis Pärnu Eliisabeti kirikusse, kus esitame Tartu Keelpillikvarteti ja pianisti Sven-Sander Šestakoviga magistrikontserdist inspireeritud kava ning variatsioone.

Piletid 28. mai kontserdile on saadaval Fientas: https://fienta.com/et/taevataladel ja sularahas enne kontserti kohapeal.

Kahel maikuu õhtupooliku saavad helisema imelised kodumaised ja põhjamaised viisid! 

Ootame kõiki ja kohtumiseni kontserdil!